Yhteystiedot

Takuu- ja toimitusehdotToimitusehto: Uudet ja käytetyt tuotteet vapaasti varastossamme. Hinnastossa ilmoitetut hinnat ovat alv 0% hintoja. Hinnastossa ilmoitettuun hintaan lisätään alv 24 % ja tuotekohtaiset toimituskulut. Toimituskustannukset vaihtelevat tuotteiden koon ja toimituspaikkakunnan mukaan. Tarkan rahtihinnan saa myyjältämme.

Tuotteet toimitetaan ennakkovaatimuksella. Toimitusajan laskeminen alkaa maksusuorituksen saapumisesta tilillemme.
Emme valitettavasti toimita maksamattomia tuotteita.

Pidätämme ilman erillistä ilmoitusta oikeuden hinta- ja tuotetieto muutoksiin.

Kaikki erimielisyydet käsitellään Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

PALAUTUSEHTO Palautuksista on sovittava myyjän kanssa. Palautetuista tilauksen mukaisista vakiovalmisteisista tehtaan pakkauksissa olevista käyttämättömistä tuotteista hyvitämme 80 % ostohinnasta. Erikois- ja mittatilauksena sekä tehdastilauksena toimitettuja tuotteita emme ota palautuksina.Takuuehdot:Uudelle myydylle kokonaan maksetulle tavaralle on voimassa rajallinen takuuehto. Laitteilla on (6-12) kuukauden varaosatakuu (ei sisällä työveloitusta).
Viallinen osa vaihdetaan uuteen palautusta vastaan. Palautuksissa tulee esittää alkuperäinen lasku tai lähete kopio. Takuu ei korvaa saavuttamattomia voittoja, eikä välillisiä tai välittömiä kuluja.
Takuu edellyttää, että asennuksessa ja käytössä on noudatettu voimassa olevia ohjeita ja määräyksiä.
Takuu ei korvaa vikaa tai rikkoutumista jonka on aiheuttanut:

  • Virheellinen asennus, epänormaali käyttö, käsittely tai hoito.
  • Ylijännite tai ylikuormitus
  • Ukkonen
  • Ylikuormitettu käyttö

Pienlaitteet korjataan pääsääntöisesti maahantuojan huoltopisteessä, jonne laite tulee lähettää asiakkaan toimesta, omalla kustannuksella.Myyjä maksaa paluu rahdin. Tavarapalautukset hyväksytään vain jos niistä on sovittu etukäteen myyjän kanssa.
Lähetysten vastaanotto: Lähetysten vastaanottajan on heti tarkistettava pakkaus ja merkittävä mahd. vaurio rahti­kirjaan, on otettava kuljettajan allekirjoitus. Vauriot on ilmoitettava heti kirjallisesti rahti­yhtiölle. Piilovaurion valitusaika 5 päivää. Palautettaessa rikkinäistä laitetta on mukaan liitettävä liite josta selviää: kuka on lähettäjä ja kuka on laitteen tilannut ? Mikä vika laitteessa on? Laskukopio jälleenmyyjän laskusta. Kenen kanssa asia on sovittu? Käyttöönotto päivämäärä?

Käytetyn laitteen takuuehdot:
Käytetyille laitteille myönnetään käyttöönottotakuu. Laitteen tulee toimia käyttöönottohetkellä moitteettomasti. Laitteen toiminta tulee tarkastaa heti toimituksen tapahduttua.

Päivitetty 02.04.2013